Steg 3

Vi vet att det bor en ledare i varje människa. Därför vill vi erbjuda möjligheten att bli en del i vårt team. Detta gör du genom att ansöka till att gå Steg 3. För att gå Steg 3 behöver du tidigare ha deltagit på kurserna I Can, You Can, We Can eller Nexters Steg 1, Nexters Steg 2.

För att förbereda dig inför att ta steget från att lyssna till att själv stå på kurserna och prata om självledarskap, så vill vi ge dig en total överblick i hur det ser ut när vi arbetar på ett camp. Genom att skugga våra skickliga ledare och deras ledarskapstekniker kommer du få med dig oerhört värdefulla verktyg kring ledarskap, som du också kommer kunna ha nytta av i allt från projektledning i skolarbeten, på ett jobb eller varför inte som ledargestalt i din förening.

Varför väljer vi övningarna vi väljer? Hur fungerar ett möte inför nästa pass? Allt detta, och mycket mer, får du när du går som assisterande ledare på ett av våra camp.

Kursen är fem dagar lång och baseras på upplevelser. Vi sitter alltså inte still och lyssnar på någon som pratar, så som skolan fungerar idag, utan du får själv utforska och uppleva. Du bor på Kubikskolan i Helsingborg, sover i könsfördelade klassrum och äter i skolans matsal. På kursen ingår mellan 5-10 ledare samt 30-60 deltagare. Samtliga kurser är lagda under skolloven, så att så alla har möjlighet att delta.

Kursens upplägg i grova drag:

Pris: 3750:-/person

Skicka din ansökan med motivering till info@wearenexters.com