Steg 2

Under Steg 1 hittade du din dröm. Nu är det dags att gå till handling. Under Steg 2 jobbar du aktivt med att sätta delmål för hur du ska ta dig hela vägen fram till det du önskar i ditt liv. Är det att ringa ett samtal? Behöver du hitta någon som kan investera i din idé? Eller kanske kolla upp visum för att kunna arbeta utomlands? Här är det action som gäller och ledarteamet stöttar dig genom hela den processen.

Du får lära dig hur viktigt det är att inte bara ha en dröm, utan att vilja arbeta för den varje dag. Genom olika former av utmaningar kommer din uthållighet och ditt driv bli mer viktigt än någonting annat. Det är lätt att få saker i rullning i en nedförsbacke, men hur agerar du när uppförsbacken kommer? Den största utvecklingen kommer när det är motstånd och friktion. Ingenting kan lysa utan motstånd. Se bara på glödlampor och stjärnor som exempel.

Kursen är fem dagar lång och baseras på upplevelser. Vi sitter alltså inte still och lyssnar på någon som pratar, så som skolan fungerar idag, utan du får själv utforska och uppleva. Du bor på Kubikskolan i Helsingborg, sover i könsfördelade klassrum och äter i skolans matsal. På kursen ingår mellan 5-10 ledare samt 30-60 deltagare. Samtliga kurser är lagda under skolloven, så att så alla har möjligheten att delta.

Kursens upplägg i grova drag:

Pris: 3750:-/person

Boka steg 2! Boka