Steg 1

Vi tror att ett mer hållbart samhälle kan skapas genom att människor är medvetna, drivna och hela tiden har en villighet att lära sig nytt. Därför låter vi dig utforska frågan: “Vem är jag, vad drömmer jag om och vad vill jag bidra med till världen?” – oavsett om det är som president, fotbollsproffs, i kassan på ICA, eller att jobba ideellt med barnhem i Afrika. Steg 1 är första steget mot att hitta din unika väg fram till det som är din dröm.

Kursen är fem dagar lång och baseras på upplevelser. Vi sitter alltså inte still och lyssnar på någon som pratar, så som skolan fungerar idag, utan du får själv utforska och uppleva. Du bor på Kubikskolan i Helsingborg, sover i könsfördelade klassrum och äter i skolans matsal. På kursen ingår mellan 5-10 ledare samt 30-60 deltagare. Samtliga  kurser är lagda under skolloven, så att så alla har möjligheten att delta.

Kursens upplägg i grova drag:

Du får lära dig flera konkreta verktyg för personlig utveckling, och att du redan har det som behövs för att ta dig dit du vill ta dig. Flera av våra deltagare har höjt sina betygsnitt i skolan. Många har presterat så pass bra på sina jobb att de både fått höjda löner, fasta anställningar och till och med blivit befordrade. Vi har haft elitidrottare som kunnat öka sitt fokus under tävlingsmomenten, och därefter kunnat leverera mycket bättre resultat än innan.

På fem dagar kan du hänga på Dreamhack, åka på en skidsemester med familjen eller delta på ett idrottsläger. Vi förstår att det är det fett att hänga där också. Men istället för lan, offpister eller en perfekt snurrfint till fotbollen ger vi dig kunskap för livet, ett unikt äventyr och en grym merit inför framtiden.

Pris: 3750:-/person

Boka steg 1! Boka