Initiativ

Våra kurser

Genom att gå våra kurser får du inte bara en bra referens på ditt CV, du får också med dig verktyg som du kan använda när som helst i livet. Vi kan garantera dig bättre resultat på flera områden i ditt liv, både i skolan, i hemmet, på jobbet eller varför inte när du idrottar. Flera av våra deltagare har höjt sina betygsnitt i skolan. Många har presterat så pass bra på sina jobb att de både fått höjda löner, fasta anställningar och till och med blivit befordrade. Vi har även haft elitidrottare som kunnat öka sitt fokus under tävlingsmomenten, och därefter lyckats leverera mycket bättre resultat än innan.

Nexters Leadership Initiative erbjuder under en vecka per år ett camp, innehållande tre kurser som löper parallellt, där varje kurs har sitt eget tema.

Steg 1 handlar om att bygga självkänsla, självförtroende och inse att det bara är du själv som står emellan där du befinner dig just nu och dit du drömmer om att ta dig. Vad är egentligen dina drömmar, när yttre omständigheter inte påverkar?

Steg 2 här tar vi din dröm vidare, den som du kom i kontakt med under eller efter första kursen. Du lär dig att sätta upp delmål, skapa nätverk och se möjligheter till att ta dig ett steg närmre din dröm. Vi bygger också på att få saker att hända. Det är lätt att få saker i rullning i en nedförsbacke, men hur agerar du när uppförsbacken kommer? I motstånd får vi ofta möta sidor hos oss själva vi egentligen inte trodde fanns. Du lär dig att hantera det genom att utveckla ditt självledarskap.

Steg 3 nu är du reo att börja ta steg mot att  leda andra. Genom att skugga våra skickliga ledare och deras ledarskapstekniker kommer du att få med dig oerhört värdefulla verktyg kring ledarskap, som du också kommer kunna ha nytta av i allt från projektledning i skolarbeten, på ett jobb eller varför inte som ledargestalt i din förening. I praktiken innebär det att du går som assisterande ledare på ett av våra camps, och får kontinuerlig feedback från den i ledarteamet som du samarbetar med under veckan.

Om du skulle vilja ta in oss som konsulter resterande del av året och hålla en kurs där du bor, maila till: info@wearenexters.com så får du all information som du behöver! Eller om du vill att vi ska komma till din skola och föreläsa, hålla workshops och ha inspirationsdagar om att gå i action på personlig utveckling, kontakta oss. Vi är ett stort team som brinner för att skapa förändring och sprida vår kompetens!

Steg 1

Läs mer

Steg 2

Läs mer

Steg 3

Läs mer

När du har genomgått våra tre steg får du ett cv-vänligt certifikat som ungdomscoach. Som certifierad ungdomscoach har du möjlighet att ansöka om att gå med i Nexters team av aktiva ledare. Du har nu alla verktyg som krävs för att kunna vara med och hålla i kurser och övningar, och du kan också bli en del av vår organisation. Läs mer om hur vi tänker kring det på “Om Nexters – Vår organisation”.

Vet du redan nu att du vill gå alla våra kurser? Boka i så fall det vi kallar “Ledarskapsutbildningen” – ett paket där alla våra steg ingår, med reducerade priser. Du kan också boka varje kurs för sig, för att testa, och sedan välja att hoppa på Ledarskapsutbildningen. Då räknar vi helt enkelt bort kurserna du redan har gått i priset.